Hot seat sessies- Maand abonnement

 12.95

Categorie:

Beschrijving

Laat je wekelijks inspireren & sluit je aan bij deze magisch mooie, life chancing – like minded- advocado groep.

Een wekelijkse groepssessie op laagdrempelig niveau, hier wordt gewerkt aan persoonlijke groei, zelfbeeld, acceptatie, gedragsverandering en het uitten van jezelf.

Deze groepssessie wordt gegeven vanuit een therapeutische achtergrond maar is bedoeld voor personen die niet compleet vastlopen in hun leven maar wel merken dat ze uit balans zijn. Met deze hot seat sessies hoop ik op een preventieve manier mensen te helpen meer disbalans te voorkomen en juist meer kwaliteit van leven te laten groeien. Ook hier maak ik gebruik van vaktherapie en accaptance and commitment therapy.

  • Wekelijks een liefdevolle schop onder  je kont door zelf op de hot seat te zitten of door te leren van anderen.
  • Wekelijks jezelf laten inspireren en motiveren om je doelen echt waar te gaan maken.
  • Wekelijks zullen er ongeveer 3  Awesome Advocado’s ( deelnemers aan de groep) op de hot seat komen met vragen over gezond eten, denken & leven. Alles wat jou kan hinderen om het leven te leven wat bij jou past.
  • We hebben het over gedragsverandering, over diep mindsetwerk, er  komen Advocado technieken aan bod om wel die veranderingen blijvend te kunnen maken..
  • De hot seat sessie daar krijg je wekelijks een link voor in je email, elke vrijdag van 9:30u tot ongeveer 10:30u ( met uitloop) zal de hot seat sessie plaatsvinden, wanneer je er niet life bij kunt zijn dan kun je hem altijd later nog terug kijken.

HELL YES IK WIL HIERBIJ ZIJN!

Voor maar € 15 per maand*

HELL YES IK WIL HIERBIJ ZIJN!

* omdat de sessies nieuw zijn en de groep nog groeiende is zal de prijs voorlopig zo laag blijven. Iedereen die al is ingestapt blijft deze prijs behouden zolang onaangebroken ze lid zijn.

HELL YES IK WIL HIERBIJ ZIJN!